6. silky gloss - weekly IT not to gloss over

pfs 2009.02.09. 10:43

 

Szegényes hírértékkel bírt számomra az elmúlt hét, bár annál több meglepetést okozott 1 másik projekt, de végül a keleteurópai hírek csak eljutnak Nyugatra. Fel fogom gyorsítani és a Webisztán "Norc"-ra vonatkozó cikkét összefoglalom németül, mert bosszant a félremagyarázott keleteurópai értékitélet.
 

 

A hétvégi Twitter [HOAX] bombahírről és 3-4 Twitter-es alkalmazásról számolnék be röviden:

Gondolom, a Web 2.0 előnyeit is a maga javára kívánja fordítani a Dalai Láma. A szombati Twitter-premier után a 18.000 follower nem rossz eredmény, úgy látszik, az emberek fogékonyak a virtuális ima vagy áldásért. Viszont mindenkit el kell szomorítsak, nem maga a Dalai Láma személyesen, hanem az irodája twitter-eli a jótanácsokat.

 

[frissitve] strange activity miatt nem elérhető. vagy fake account lenne?

Már régebben szerettem volna szólni a Twitxr-ről, amolyan fotó twitterezést tesz lehetővé, jobbra kitettem a badge-t. Érdekesség, hogy a Fon üzemelteti és így közvetve a Google által is finanszírozott szolgáltatásról van szó.

Következzen 2 zenei Twitter alkalmazás, elsőként a mutwee.com-ot osztanám meg, mert annyira 1szerű használni, hogy a nem twitterezők is megértik... ;-)

És rendes megosztóként a Twitter-t használni sem 1 utolsó 5let: twiturm.com. Avagy Twit Ur Music 3 lépésben: jelentkezz be, töltsd fel és oszd meg Twitteren. Szimpla.
Gondolom minden Gmail felhasználó olvasta a tegnapi utolsó felhívást, a Gmail matricákkal kapcsolatban. Jelentem, projekt folyamatban, majd írok az eredményről, de röviden összefoglalom: Ha küldesz nekik 1 a nevedre címzett és bélyeggel felnyalt üres boritékot, akkor postáznak neked, akár idehaza is, egy vagy több Gmail matricát.
Egy biztos, hogy itthonról ez nem egyszerű projekt, de asszem van a postákon, amolyan érvényesített "airmail" boríték ilyen célokra... Ki tudja pontosan?
ja és a cim:

 

Send me some Gmail stickers already
P.O. Box 391420
Mountain View, CA 94039-1420

 

komment

süti beállítások módosítása